تور ترکیه از شیراز و تهران تور آنتالیا از شیراز و تهران تور استانبول از تهران و شیراز تور مالزی از شیراز و تهران تور تایلند از شیراز و تهران
شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
Tour & Travel Co.

آژانس مسافرتی گلبانگ مجری تورهای ترکیه از جمله آنتالیا و استانبول ، دبی ، مالزی و سنگاپور ، تایلند ، گرجستان ، آذربایجان و سایر مقصدها از شیراز و تهران

  |     |     |     |  

تورهای آذربایجان و گرجستان

نـام تـور:
تور سوئيس ( زوريخ و لوسرن ) - 19بهمن
تاریخ تور:
19 به 25 بهمن
خدمات تور:

بليط رفت و برگشت با پرواز ترکيش از تهران ، ويزاي شنگن ، 4 شب اقامت در شهر زوريخ و 2 شب اقامت در شهر لوسرن ، هتل با صبحانه ، راهنماي فارسي زبان ، گشت شهري ، بيمه مسافرتي

توضیـحات:

هزينه کودک زير 2 سال : 490هزار تومان

 

مدارک لازم :

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­هاي قبلي

   الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاريخ ورود و داشتن دو صفحه سفيد روبروي هم

   ب) ارائه گذرنامه جداگانه براي هر نفر الزامي است.

2) 6 قطعه عکس ?.?×?.? رنگي، تمام رخ با زمينه سفيد، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عينک، گردي صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر براي 6 ماه اخير (عکس با گذرنامه و ويزاهاي قبلي يکي نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهي حساب بانکي با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگليسي (زمان صدور گواهي حساب بانکي حداکثر 10 روز قبل از تاريخ تحويل مدارک به سفارت باشد و سايز پرينت بانکي A4 باشد.)

   الف) حساب‌هاي جاري: کارکرد سه ماه اخير به زبان انگليسي

   ب) گواهي تمکن به زبان انگليسي براي سپرده ­هاي بانکي به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگليسي از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

   * بايد حداقل موجودي حساب و گواهي تمکن براي هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکيت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلي:

   الف) پزشکان: پروانه مطب يا حکم کارگزيني و آخرين فيش حقوقي از محل کار، پروانه دائم پزشکي، کارت نظام پزشکي

   ب) وکلا: پروانه وکالت

   ج) مشاغل دولتي : حکم کارگزيني يا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت، ميزان حقوق دريافتي و تاييديه مرخصي، آخرين فيش حقوقي و سابقه بيمه تامين اجتماعي با مهر سازمان

   د) بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگي، ارائه آخرين فيش حقوقي

   ه) مشاغل غيردولتي: گواهي اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فيش حقوق و سابقه بيمه تامين اجتماعي با مهر سازمان

   و) در صورت خويش فرما بودن: جواز کسب / آخرين آگهي تغييرات

   ز) معلمان، اساتيد و اعضاء هيئت علمي دانشگاه : اصل حکم کارگزيني يا گواهي اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت، ميزان حقوق دريافتي و تاييديه مرخصي، آخرين فيش حقوقي و سابقه بيمه تامين اجتماعي با مهر سازمان

   ح) دانش آموزان، دانشجويان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصيل

   * جهت دانش آموزاني که در سال تحصيلي قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصيل، ارائه اصل و ترجمه رضايت­نامه کتبي از مديريت مدرسه با ذکر تاريخ سفر الزامي مي­باشد.

7) براي فرزندان زير 18 سال که بدون همراهي والدين يا با يکي از آن‌ها سفر مي کنند رضايتنامه محضري الزامي است و نياز به ترجمه به زبان انگليسي دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلي و مالي همسر براي خانم ­هاي خانه ­دار

   * تکميل فرم مشخصات فردي به صورت کامل و دقيق

   * حضور کليه مسافرين به جز ( افراد زير 12 سال) جهت انگشت نگاري در مرکز انگشت نگاري VFS الزامي مي­ باشد ولي براي افرادي که در ? سال گذشته ويزاي شنگن ( به جز يونان و ايتاليا) دريافت نموده اند، اين امکان وجود دارد که بدون حضور در سفارت درخواست ويزا نمايند با اين توضيح که اگر ضرورت توسط سفارت اعلام گردد متقاضي لازم است در زمان مقرر جهت انگشت نگاري به مرکز انگشت نگاري VFS مراجعه نمايد. لذا امضاء فرم سفارت، فرم وکالتنامه و فرم چک ليست براي آن دسته از متقاضيان ضروري بوده و براي درخواست متقاضيان زير 18 سال، امضاء پدر و مادر همزمان اجباري مي باشد.

   * افرادي که در 3 سال گذشته سابقه رد ويزا از حوزه شنگن را داشته اند ارائه نامه رد ويزا از سفارت مربوطه الزامي است.

   * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقي مي‌­ماند.

   * چک رمزدار يا ضمانت­نامه بانکي براي هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجراي تعهدات که پس از بررسي مدارک در صورت نياز به ضمانت‌­هاي بيشتر متعاقبا­ً اعلام مي­‌گردد.

عکسهای مربوط به این تور